Meteen naar de inhoud

Opleiding Topdogtrainer nieuwe stijl

Vanaf maart 2021 beginnen we weer met nieuwe groepen van onze opleiding Topdogtrainer. Wij gaan niet meer werken met een basisopleiding, een gedragsonderzoek van de hond en een coachingstraject los van elkaar. De opleiding gaat 25 bijeenkomsten bevatten waarin het gedragsonderzoek en de coaching is opgenomen en gaat 9 maanden duren i.p.v. 6. Wie de opleiding afrondt krijgt direct een bevoegdheid Topdogtrainingen te doen en komt direct op de kaart van onze website.

De huidige opleidingen in Bilthoven, Alphen aan den Rijn en Leek in Groningen zijn bijna ten einde. Na de accreditatie, die onderweg is, zal de opleiding beduidend duurder worden. Mensen die zich inschrijven vóór 1 februari zullen nog een prijs betalen in de huidige lijn van onze prijzen. Na 1 februari gaat een prijs in, passend bij de accreditatie. U bent bij inschrijving voor februari twee tot driehonderd euro goedkoper uit dan na 1 februari.

De opleiding in Bilthoven zal op dinsdagavonden of donderdagavonden plaatsvinden; Alphen op vrijdagavonden; de opleiding in Leek op woensdagavonden was eenmalig. Er is echter weer belangstelling in het hoge Noorden. Wij overwegen nog een groep te doen, wanneer de groep daar vol komt.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar marieth@mazzeltopdogtraining.nl Ik stuur je dan de brochure plus het aanmeldformulier. Als je vragen hebt neem dan contact op via bovenstaand mailadres of via het contactformulier op mijn website www.mazzeltopdogtraining.nl

Voor meer informatie over Topdog zie ook www.topdogtrainingen-nederland.nl